Family Tree DNAs webinar Y-DNA

Ykromosom-DNA

Y-DNA

Ett urval av YDNA Framgångsberättelser Family Tree DNA

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/cFJvqZNZCQ8
Family Tree DNA har erbjudit Y-testning de senaste 14 åren, och våra kunder har haft många fantastiska framgångshistorier genom åren. Vi har valt ut några av dessa stora framgångssagor för att presentera i detta webinar. Du kommer inte bara höra berättelser, men också lära om de metoder som används för att uppnå varje framgång.

 

Family Tree DNA resultaten förklaras: YDNA Markers, matchande & släktforskning

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/ekB9LY_aL04
YDNA är ett kraftfullt verktyg för att identifiera genealogiska matcher på den direkta faderns linjen. I detta webinar kommer deltagarna lära sig läsa och förstå sina YSTR markör resultat och matcher och hur man använder dessa matcher i samband med din släktforskning.
Täcker dessa YDNA resultatsidorna : matcher, släkt ursprung, träff kartor, standard YSTR resultat.

 

Family Tree DNA resultaten förklaras: YDNA Haplogroups & djup släktforskning

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/QmmA6Fs83XI
Förutom genealogiska matchning, kan Y-test också användas för att upptäcka den djupa anor av din direkta faderns linje. Detta webinar fokuserar på Y haplogrupper och hur de förhåller sig till djupa anor. Vi kommer också att diskutera Y Haploträd, SNP och subclades.
Täcker dessa Y resultatsidorna : Matcher (Haplogroup & Terminal SNP kolumner), Haplogroup Origins, Haplotree & SNP kartor Migration, kartor SNP

 

Hjälp, min YDNA matcher har ett annat efternamn!

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: http://youtu.be/qiv0Ny6nvAY
YDNA är ett kraftfullt verktyg för att koppla med andra familjer med samma efternamn. Men det finns också många situationer där en person har Y- matchar med en eller flera olika efternamn, och det finns många olika anledningar till detta. Följ med och ta reda på varför du kan ha Y matchar med olika efternamn, vad detta innebär för din släktforskning, och nästa steg för att få ut det mesta av din Y-resultat.

 

Avancerade ämnen Family Tree DNA, Del 1: YDNA

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/B3RNVPBwAiU
Denna avancerade webinar går utöver Family Tree DNA resultaten som förklaras i webinar serien och som ger mer ingående detalj om genetik och användning av Y– testning.
Vi kommer att omfatta följande ämnen: sammansatta markörer, palindromiska och markörer i flera exemplar , genetiska avstånd modeller, modala värden och triangulering, mikro alleler, återkommande SNPs & SNP upptäckar projekt.

 

Avancerade ämnen Family Tree DNA, Del 2 Fortsättning: YDNA SNP & Haplogrupper

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/R2fiYzfuZxk
Detta webinar är en fortsättning på den avancerade YDNA webinar presenteras live på januari 28. I den tidigare webinar har vi fokuserat på Y STR. I denna nya webinar kommer vi att fokusera Y SNP och Haplogrupp. Teman är YDNA Haploträd, alternativ för “deep-clad” och individuell SNP testning, SNP upptäckt projekt och förslaget YDNA träd.

 

Family Tree DNA Produktlansering : Lär känna BIG Y Resultat

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/DxdPSG0VZIY
fredag, 28 februari, 2014, släppte Family Tree DNA den första uppsättningen av Big Y resultat! Detta webinar ger en översikt över den Big Y produkten, samt visar och förklarar Big Y resultat sida i myFTDNA.

 

Family Tree DNA Funktions Lansering: Big Y matchning

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/36gIHE6kOBk
Kunder som har stora Y testresultat kan nu visa Kända SNP matcher. Detta webinar kommer att gå igenom den stora Y träffar sidan och diskutera hur Big Y matchningen fungerar.

 

Family Tree DNA Funktions lansering: 2014 YDNA Haploträd

Presentatör: Elise Friedman
Inspelning: https://youtu.be/Yo5rBKpXZM8
I firandet av DNA Day 2014 lanserade Family Tree DNA vår efterlängtade Y- Haploträd uppdatering! Förutom att expandera trädet från 400 till över 1000 terminal grenar har Haploträd sidan en uppdaterad, fräsch design. Denna presentation ger en demonstration av nya träd och mer information om denna milstolpes uppdatering!

 

En hemsida om mig och mina intressen. Bland annat släktforskning och körsång.